Kapsalon

content image

KEUNE

Mannen en vrpuwen over de hele wereld vinden hun haar het meest waardevolle kenmerk van hun uiterlijk. Prachtig volume, gezonde textuur en een kleur die straalt. Daarvoor kiest u de beste producten. De kwaliteitsproducten van Keune doen wat ze beloven. Het wereldwijd gerespecteerde merk Keune is gebaseerd op elegantie en erkenning van de natuurlijke schoonheid van de vrouw. Keune heeft een missie: True Beauty. Een missie om schoonheid te scheppen.

Keune Haircosmetics is een internationaal merk, toonaangevend in de ontwikkelingen van nieuwe productlijnen voor haarverzorging en haarstyling. Wat niet iedereen weet: Keune is een Nederlands bedrijf. In 1922 opgericht door Jan Keune, die de eerste Europese permanentvloeistof ontwikkelde. Het bedrijf bestaat ruim 90 jaar en de derde generatie Keune staat nog steeds aan het hoofd van het concern. Veel – vooraanstaande – stylisten wereldwijd hebben zich verbonden aan het merk Keune. Ze werken dagelijks met Keune producten omdat het betrouwbare producten zijn van constante hoge kwaliteit. Het merk is uitermate geschikt om alle nieuwe stylingtechnieken toe te passen, zodat iedere man en vrouw een eigen look en stijl kan creëren.

Care

Ieder product in het Care-assortiment is een resultaat van Keunes wetenschappelijke erfgoed, dat uit 1922 stamt. De formules zijn verrijkt met het gepatenteerde Essential Mineral Complex – ontwikkeld volgens langgevestigde wetenschappelijke praktijken en principes. Dit complex bestaat uit vijf verschillende mineralen die samenwerken voor ongeëvenaarde resultaten. Het is bewezen dat bij herhaaldelijk gebruik deze mineralencocktail de conditie van zowel de hoofdhuid als het haar aanzienlijk verbetert.

Het Care-assortiment bestaat onder andere uit shampoos, conditioners, haarmaskers, treatment lotions en meer. Binnen Care bestaan er tien verschillende productseries, stuk voor stuk ontworpen om een ander probleem aan te pakken.

 

Design

Met de producten van Design kan iedere style gecreëerd worden. De producten hebben allemaal een hold- en glans factor. De schaal loopt van 1 tot 10, waarbij 1 staat voor minimale hold of glans en 10 voor maximaal.

Prijzen

 

 

Knippen Dames

17,50

Knippen kinderen t/m 5 jaar

12,50

Krullen knippen

17,50

Kleuren aanzet

39,95

Kleuren Half Lang

41,00

Kleuren lang haar

42,50

Balayage

42,50

Voorpigmenteren

10,00

Folie kort haar/coupe soleil

39,95

Folie lang haar/Coupe Soleil

42,50

Permanenten deel/kort

42,50

Permanenten lang

47,50

Watergolven incl. wassen

25,00

Wassen

2,50

Modelleren (feest e.d.) vanaf

21,00

Bruidskapsel

(Incl. 1x proefkapsel)     

45,00

Knippen Heer

16,00

Spoeling

37,50

Alle kleurbehandelingen zijn inclusief knippen

content image

Maak uw afspraak Online