Kapsalon

Prijzen

 

 

Knippen Dames

17,50

Knippen kinderen t/m 5 jaar

15,00

Krullen knippen

17,50

Kleuren aanzet

Incl. knippen

41,00

Kleuren Half Lang

incl. Knippen

42,50

Kleuren lang haar

incl. Knippen

47,50

Balayage

incl. Knippen. Het zijn highlights die een sunkissed look aan je haar geven. De balayage wordt lager ingezet dan highlights, dus niet vanaf je hoofdhuid en er worden meestal zachte kleuren gebruikt. Hierdoor heb je nauwelijks uitgroei en hoef je het maar om de 4 à 5 maanden bij te werken.

47,50

Voorpigmenteren

10,00

Folie kort haar/coupe soleil

incl. Knippen

42,50

Folie lang haar/Coupe Soleil

incl. Knippen

47,50

Permanenten/Omvormen

incl. Knippen

47,50

Watergolven incl. wassen

25,00

Wassen

2,50

Modelleren (feest e.d.) vanaf

Dit kan tegen betaling eventueel ook op locatie.

25,00

Bruidskapsel

(Incl. 1x proefkapsel)     

45,00

Knippen Heer

16,50

Spoeling

incl. Knippen. Maakt zachte, natuurlijke tinten met opmerkelijke glans met een semi-permanent resultaat.

41,00
content image

KEUNE

Mannen en vrpuwen over de hele wereld vinden hun haar het meest waardevolle kenmerk van hun uiterlijk. Prachtig volume, gezonde textuur en een kleur die straalt. Daarvoor kiest u de beste producten. De kwaliteitsproducten van Keune doen wat ze beloven. Het wereldwijd gerespecteerde merk Keune is gebaseerd op elegantie en erkenning van de natuurlijke schoonheid van de vrouw. Keune heeft een missie: True Beauty. Een missie om schoonheid te scheppen.

Keune Haircosmetics is een internationaal merk, toonaangevend in de ontwikkelingen van nieuwe productlijnen voor haarverzorging en haarstyling. Wat niet iedereen weet: Keune is een Nederlands bedrijf. In 1922 opgericht door Jan Keune, die de eerste Europese permanentvloeistof ontwikkelde. Het bedrijf bestaat ruim 90 jaar en de derde generatie Keune staat nog steeds aan het hoofd van het concern. Veel – vooraanstaande – stylisten wereldwijd hebben zich verbonden aan het merk Keune. Ze werken dagelijks met Keune producten omdat het betrouwbare producten zijn van constante hoge kwaliteit. Het merk is uitermate geschikt om alle nieuwe stylingtechnieken toe te passen, zodat iedere man en vrouw een eigen look en stijl kan creëren.

Care

Ieder product in het Care-assortiment is een resultaat van Keunes wetenschappelijke erfgoed, dat uit 1922 stamt. De formules zijn verrijkt met het gepatenteerde Essential Mineral Complex – ontwikkeld volgens langgevestigde wetenschappelijke praktijken en principes. Dit complex bestaat uit vijf verschillende mineralen die samenwerken voor ongeëvenaarde resultaten. Het is bewezen dat bij herhaaldelijk gebruik deze mineralencocktail de conditie van zowel de hoofdhuid als het haar aanzienlijk verbetert.

Het Care-assortiment bestaat onder andere uit shampoos, conditioners, haarmaskers, treatment lotions en meer. Binnen Care bestaan er tien verschillende productseries, stuk voor stuk ontworpen om een ander probleem aan te pakken.

 

Design

Met de producten van Design kan iedere style gecreëerd worden. De producten hebben allemaal een hold- en glans factor. De schaal loopt van 1 tot 10, waarbij 1 staat voor minimale hold of glans en 10 voor maximaal.

Alle kleurbehandelingen zijn inclusief knippen

content image

Maak uw afspraak Online

02-07-2018

Dennis

Kom hier al jaren bij Corine. Fijne kapster en doet haar werk erg goed. Geen poespas en waar voor je geld. Ook altijd in voor een praatje

Schrijf reactie

Beoordeel: