Met de billen bloot

De kop is eraf. Zo voelde het, mijn eerste blog op Facebook en de Vechtanjer. De Vechtanjer is het dorpsblad van Oudleusen, waar ik woon. Dus met de billenbloot.

Net zo als je gezicht als je s'ochtends uit bed komt en dan in de spiegel kijkt. Dit is zoals het is. Inmiddels heb ik dat naar jaren geaccepteerd en echt niet altijd blij mee geweest. Ik was mijn gezicht met een reiniging, doe mijn dagcrème op gemengd met een beetje foundation. Want helemaal dicht plamuren past niet bij mij. Wel mooi als je zo bent opgemaakt. Jaren geprobeerd om dat ook te willen. Raad eens. Gestopt, het past niet bij mij.

Het reinigen met Dr. Grandel is voor mij wel een feestje. Hun spelen heel leuk in op wat bij je past. Voor elk huidtype en huidtoestand het juiste reinigingspreparaat, of het nu milk, gel of tonic is. Het voelt dan ook niet dat mijn huid heel slecht is. Het is gewoon wat vind je lekker en wat past bij je.

In mijn leven speelt uiterlijk een belangrijke rol. Niet alleen omdat ik elke dag het uiterlijk van een ander in handen krijg, maar ook dat het past bij mijn gevoel. Daarom staat in de salon Dr. Grandel op de plank. En kan ik mijn klanten echt aanraden om iets te kiezen wat past bij zijn of haar gevoel.

Hoe mooi is het als ik iemand een stukje blijer kan maken. In mijn vak is het zo bijzonder dat de mensen een goed gevoel krijgen van iets wat jij doet. Ook omdat het elke keer weer anders is. Het veranderd telkens. Dus dan verander ik gewoon mee. Een uitdaging voor mij. En weet je wat daar zo leuk aan is. Ik stel mezelf elke dag een uitdaging. En of ik hem nou win of niet, het geeft een heerlijk gevoel.

 

Wat geeft jou een goed gevoel.