content image

Vechtanjer week 3

Pureshine is...

 

Er werd mij gevraagd om wat over Pureshine te schrijven. Leuk om iets te vertellen over mijn bedrijf. Maar wat eigenlijk precies. Mensen een goed gevoel geven door aan hun wensen te voldoen in mijn kapsalon, schoonheidssalon en nagelstudio. Dat is wel het belangrijkste wat er bij Pureshine gebeurt sinds 2010.

 

Voordat ik voor mezelf begon werkte ik bij verschillende bedrijven in de beautybranche. Dit was op 0-uren basis. Hier wist ik nooit wanneer ik moest werken. Dat was voor mij de reden om de stap te zetten. Het idee om voor mezelf te beginnen was iets wat ik altijd al wel graag zou willen. Toen ik in 2010 de stap nam heb ik nooit geen spijt gehad. Ik wist natuurlijk niet wat er allemaal op me af kwam. Hoe weten mensen wat ik doe en waar ik zit, maar in middels zijn we uitgebreid met nog een collega. Met mijn huidige klantenbestand, die we nog steeds graag uitbreiden, heb ik het leukste en gezelligste beroep wat ik me kan wens

 

We volgen elk jaar cursussen om up to date te blijven van de wisselende trends en veranderingen. Naast de kapsalon, schoonheidssalon en nagelstudio zijn we er ook voor meerdere dingen. We kunnen iedereen voorzien van een goed make-up advies, of een tanning geven. Een tanning is jezelf bruin laten spuiten, dit is gezonder als een zonnebank. Het vloeistof wat wij gebruiken bevat een huideigenstof die hecht op de bovenste huidlaag. De houdbaarheid is 7-10 dagen. Het taboe dat je oranje wordt hoort hier nog steeds bij. Maar wij kunnen u verzekeren dat dat niet zal gebeuren.

 

Wat wij belangrijk vinden is de persoonlijke aandacht. Vaak ben je als klant alleen met mij of een collega. Wij bieden naast onze diensten ook een luisterend oor met een lekker kopje koffie of thee. Iedereen is uniek en we willen graag aan ieder zijn of haar wensen voldoen. Alle combinaties zijn mogelijk om puur stralend de salon te verlaten. Neem gerust een kijkje op www.purshine.nl.

 

Door de jaren heen heeft Pureshine vele veranderingen doorstaan. De salon is inmiddels een aantal keren verbouwd om een fijne plek te worden waar je graag wil zijn. Het pand waar we zitten is op het industrieterrein in Dalfsen. Dit is een groot voordeel in verband met parkeren en de rust die daar is. Doordat we steeds vernieuwen hopen we iedereen te kunnen bereiken.

 

Nieuwsgierig geworden! We zijn op vele verschillende manieren te bereiken. Zelfs online een afspraak maken kan.