Trouwen

Jouw bruiloft is een bijzonder dag waarop alles er verzorgd moet uitzien. Pureshine zorgt ervoor dat je op de grote dag er stralend uitziet. Wij kunnen jou een complete service bieden: van bruidskapsel tot make-up en van verzorgde nagels tot spray tanning. Vooraf bespreken we jouw wensen en stellen we alles voor je samen. Wanneer je kiest voor een bruidskapsel en/of make-up, krijg je van te voren een proef. Onze make-up is goed geschikt voor de veeleisende huid. Op de grote dag zelf komen wij op locatie om het kapsel en de make-up te verzorgen.

Maak een afspraak
  • Bruidskapsel

  • Make-up

  • Verzorgde nagels

  • Spray Tanning

Prijzen

Swipe naar links om de prijzen te bekijken

Behandeling Prijs
Bruidskapsel inclusief proef €215,00
Bruidsvisagie inclusief proef €165,00
Gellak nagels €29,50
Spray Tan full body €31,50
Spray Tan gezicht, decolleté en armen €24,50
Spray Tan benen €17,50

Partner

Ik ben Fernanda, weddingplanner en ceremoniespreker van Picture-Perfect.
Het organiseren van een huwelijk kost stiekem een hoop tijd. Of het nu om een ‘klein of groot’ feest gaat, het zoeken naar de juiste locatie en leveranciers nemen veel van je ‘vrije tijd’.

Wat kan ik voor je doen als:
Weddingplanner
Als je persoonlijke assistent ga ik voor jullie aan de slag om van jullie trouwdag een persoonlijk, ontspannen en fantastische dag te maken. Door mijn grote netwerk en verschillende connecties zoeken we samen de leveranciers die bij je passen en beschikbaar zijn zodat ze van jouw dag een perfecte dag maken. Vervolgens ben ik op de dag zelf aanwezig als ceremoniemeester, zodat alle gasten kunnen genieten en jullie weten dat alles goed komt. De ultieme manier om optimaal van je trouwdag te genieten. Dus wil jij op een leuke, ontspannen en persoonlijke manier de voorbereidingen voor de grote dag beleven? Neem dan contact met me op en tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en ideeën voor een onvergetelijke dag! Je kan op elk gewenst moment in je voorbereiding mijn hulp inroepen, dus bel me!

Ceremoniespreker
Je gaan trouwen en je wilt een ceremonie die echt over jullie gaat! Dan ben je bij mij op de juiste plaats.Als ceremoniespreker gun ik iedereen een persoonlijke ceremonie met de mogelijkheid deze helemaal naar wens in te vullen. Echt maatwerk, dus. Tijdens een uitgebreid gesprek wil ik alle ins en outs over jullie weten. Van de ontmoeting tot het aanzoek en hoe jullie dag eruit gaat zien. Daarnaast wil ik natuurlijk van de mensen om jullie heen ook horen wat ze over jullie te vertellen hebben. Dit alles verzamel ik tot een echt persoonlijke speech op jullie huwelijksdag. Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op en ik hoor graag jullie wensen en ideeën voor die bijzondere en onvergetelijke dag!
Ik ben er speciaal voor jullie!

www.picture-perfect.nl

Maak snel en eenvoudig jouw afspraak online

Maak een afspraak